Política de qualitat

La Direcció considera que el propòsit de GERVAL és millorar i seguir millorant el que fem, buscant noves maneres d’aconseguir els nostres propòsits. El nostre enfocament es basa en els següents principis:

Enfocament als clients 

Des de l’any 1996 Gerval ofereix els seus serveis es d’atenció domiciliaria per a les persones i famílies que per la seva situació de malaltia, risc social o dependència necessiten especial cura, a la població del Vallès Occidental.

Des de l’any 1998 Gerval, es centre de Formació Ocupacional col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya per a professionals del sector sòcio-sanitari amb número de cens 3090.

Centre de Formació Ocupacional col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a professionals del sector sòcio-sanitari número de cens 3090. Homologat per realitzar cursos de formació de les famílies professionals  SSCS (serveis socioculturals i a la comunitat) i  SANC (sanitat) en les especialitats:

Millora contínua

Gestionar per la qualitat

La Direcció

Ignasi Aletà i Ferran

Professionals amb més de 25 anys

Cuidem a les persones en el seu domicili. Formem als professionals per cuidar-les.

Des de l’any 1996 Gerval  ofereix els seus serveis d’atenció domiciliaria per a les persones i famílies que per la seva situació de malaltia, risc social o dependència necessiten especial cura, a la població del Vallès Occidental.

Oferim respostes per a cada tipus de necessitats.

La nostra atenció centrada en la persona