Formació Ocupacional en Àrees Prioritàries (FOAP)
Formació amb Compromís de Contractació

Centre de Formació Ocupacional col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a professionals del sector sòcio-sanitari número de cens 3090. Homologat per realitzar cursos de formació de les famílies professionals  SSCS (serveis socioculturals i a la comunitat) i  SANC (sanitat) en les especialitats:

Família professional SSCS

Els certificats de professionalitat és la titulació oficial que acredita les competències professionals i garanteixen que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

 Segons la Resolució de el 3 de novembre de 2015, modificada per la Resolució de 11 de desembre de 2017, tots els professionals d’atenció a la dependència hauràn de disposar d’aquest certificat.

Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

Atenció Sociosanitària per a persones dependents en domicilis

Família professional SANC

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

Contenido del conmutador

Contacta'ns

Necessites assesorament? No saps quina certificació necessites? Vols saber quins programes tenim oberts? ¿T'agradaria unir-te al nostre equip de formadors? Escriu-nos i t'informarem de tot