Qui som

Geriatria del Vallès, SLU, GERVAL, va ser fundada l’any 1996 , i inicialment la seva activitat era la d’oferir els seus serveis d’Atenció domiciliaria per a les persones i famílies que per la seva situació de malaltia, risc social o dependència requerien especial cura, a la població del Vallès Occidental. A partir de l’any 1998,  esdevé centre de Formació Ocupacional col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquestes dues característiques, proporcionen a Gerval un valor afegit, ja que potencia l’ocupació de professionals formats en el sector.

 D’altra banda, el Departament de Formació de Gerval té com a objectiu general el disseny dels plans de formació, per tal de facilitar els continguts i les eines adequades pel desenvolupament de les seves tasques i competències professionals.

 Gerval , és Centre col·laborador en matèria de formació Ocupacional des de 1998 (SOC). Disposa de les homologacions corresponents per a la impartició dels Certificats de Professionalitat de “Atenció sociosanitària de persones a domicili” i de “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. També està acreditat per a realitzar formació en matèria d’higiene alimentària.

 El centre de formació, totalment renovat a l’any 2013, està situat al carrer Rosselló 17 de Sant Cugat del Vallès, molt ben comunicat amb transports públics, al costat dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat i de la parada d’autobusos.

 Gerval disposa de 3 aules de formació homologades per 15 alumnes cadascuna: Una aula polivalent de 30.57 m2, una aula taller de 41.37 m2 i una aula Sociosanitària de 60,55 m2. Totes les aules estan totalment equipades per tal de poder desenvolupar classes teòriques i pràctiques.

 QUALITAT

Per garantir la qualitat en els nostres processos i de la formació , GERVAL està certificada en la norma de qualitat ISO 9001-2008.